Pre-Terminated Assembly Solutions

“Het verminderen van risico’s is essentieel voor een succesvol project!”

Als Datacenters ernaar streven om bandbreedte en verwerkingscapaciteit te verhogen, zullen zij op zoek gaan naar integrators/installateurs die als projectmanagers kunnen dienen en toezien op de implementatie(-tijd), maximalisatie van ruimte efficiëntie, focus op duurzaamheid en het terugdringen van zowel de installatie- als de operationele kosten.

Voor meer controle op de implementatie(-tijd) van de Datacenter bekabeling infrastructuur alsmede kwaliteitsborging en schaalbaarheid te garanderen is het toepassen van Pre-Terminated Assembly Solutions een logische stap.

Met het toepassen van Pre-Terminated Assembly Solutions  verschuift de rol van integrators/installateurs naar een hoger projectmanagement. Naast de technische kennis dienen zij ook de verantwoordelijkheid van planning, coördinatie en het verminderen van risico's op zich te nemen. Diegene die dit het beste beheerst profiteert het meeste van het toepassen van  Pre-Terminated Assembly Solutions.

Bijkomende voordelen van het toepassen van  Pre-Terminated Assembly Solutions zijn:

  • verlagen van faalkosten
  • hogere kwaliteit
  • minder risico's
  • controle doorlooptijd van het project

FC-DataSolutions levert  Pre-Terminated Assembly Solutions aan integrators/installateurs om hun rol als volwaardig projectmanagement te ondersteunen. Expertise, kennis en de beste oplossingen worden met elkaar gedeeld. Uiteindelijk resulteert dit in de meest gunstige prijs/kwaliteit verhouding van de gekozen  Pre-Terminated Assembly Solutions.

Patchsnoeren op maat

Binnenkort meer...

Pigtails op maat

Binnenkort meer...

Glasvezelkabels op maat

Binnenkort meer...